Skip to content
Eten afhalen Venray

Eten afhalen Venray

Bij Surinaams eethuis Venray kunt u ook eten afhalen. Doet u dat bij ons? Dan bent u verzekerd van de lekkerste authentieke Surinaamse gerechten. Wij bereiden onze gerechten voor zoals vroeger hierdoor zijn ze het meest smaakvol. Eten bestellen in Venray? Dat doet u dus bij ons natuurlijk!

Het is echt smullen van onze Surinaamse gerechten

Het is echt smullen van onze Surinaamse gerechten. U eet gerechten die u nergens ander eet. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u heel simpel uw bestelling doorgeven en uw eten afhalen in Venray. Kunt u uw bestelling niet afhalen? Geen zorgen want dan bieden wij namelijk de mogelijkheid om het door u bestelde eten gewoon bij u thuis te bezorgen.

Terugbelverzoek
Openingstijden

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
16:00 – 22:00
Woensdag:
16:00 – 22:00
Donderdag:
16:00 – 22:00
Vrijdag:
16:00 – 22:00
Zaterdag:
16:00 – 22:00
Zondag:
16:00 – 22:00

Eten bestellen in Venray

Wilt u eten bestellen in Venray? Dat kan bij Surinaams eethuis Venray. Wij hebben een breed aanbod in maaltijden, snacks en belegde broodjes. Al ons eten wordt met liefde en passie bereidt.

We bieden u een groot aanbod aan van de lekkerste roti gerechten

Natuurlijk hebben we een zeer breed aanbod aan roti. Kies voor roti in combinatie met bijvoorbeeld kippenbouten, kipfilet en of kerrie bijvoorbeeld. Onze roti kunt u ook vegetarisch bestellen met ei, dus voor iedereen wat wils!.

Genieten van de beste gerechten met nasi en bami

Ook het aanbod aan bami en nasi gerechten is zeer ruim als u eten wilt bestellen in Venray. Deze gerechten kunt u combineren met bijvoorbeeld ketjap, een kippenbout of rode kipfilet. We hebben ook een variant met het beste rundvlees en bieden u ook nasi of bami vegetarisch met ei. Voor de beste belegde broodjes en de echte Surinaamse snacks bent u bij ons nog steeds aan het juiste adres.