Skip to content
Eten bestellen Venray
Terugbelverzoek

Eten bestellen Venray

Heeft u geen zin om te koken en wilt u heerlijk eten laten bezorgen in de omgeving van Venray? Dat kunt u dit prima bij ons doen. We bereiden de beste en meest smaakvolle authentieke Surinaamse gerechten. Bij ons proeft u de smaak van de Surinaamse gerechten zoals ze bedoeld zijn. Maak kennis met onze menukaart. U kunt heel gemakkelijk op de zaak eten of uw bestelling laten bezorgen bij u thuis.

Bij ons vindt u nog de Surinaamse gerechten zoals ze horen te zijn

Waar vindt u ze nog, de authentieke Surinaamse gerechten zoals ze eigenlijk bedoeld zijn? We kunnen u het heel gemakkelijk maken, want we kunnen de door u bestelde gerechten ook gewoon bij u thuis bezorgen. Zo kunt u thuis genieten van al het lekkers uit de Surinaamse keuken. Wat we u te bieden hebben? Wat dacht u van bijvoorbeeld complete maaltijden, snacks en de lekkerste belegde broodjes? En allemaal met zorg en passie bereid. Bij al onze gerechten kunt u eveneens gebruikmaken van het door ons met zorg samengestelde drankenmenu.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
16:00 – 22:00
Woensdag:
16:00 – 22:00
Donderdag:
16:00 – 22:00
Vrijdag:
16:00 – 22:00
Zaterdag:
16:00 – 22:00
Zondag:
16:00 – 22:00

Eten bestellen in Venray? Van Surinaams eten in Venray krijgt u geen seconde spijt

Natuurlijk betekent eten bestellen in Venray dat u kunt kiezen uit talloze gerechten met roti. Roti in combinatie met kippenbouten, kipfilet en kerrie, we kunnen u het zeker aanraden. We bieden u altijd de optie een extra roti plaat te bestellen en we hebben ook de lekkerste roti vega in huis. U kunt ook kiezen voor diverse witte rijstgerechten, ook al met dezelfde zorg en passie voor u gemaakt. Probeert u eens witte rijst in combinatie met rundvlees, kipfilet of kippenbout, met zorg en liefde voor u bereidt.

Nasi en bami gerechten zijn ook al zeer de moeite waard

Speciaal voor u hebben we een selectie gemaakt van de beste bami en nasi gerechten. Deze kunt u bestellen of afhalen in de omgeving van Venray. Kiest u voor bijvoorbeeld bami of nasi met de beste kippenbout of combineert u het liever met ketjap en/of rundvlees? Voor ieder wat wils! Mocht u liever voor vegetarisch willen gaan, dan bieden wij ook vega gerechten aan. U kunt bij ons terecht voor een groot aanbod aan heerlijke authentieke surinaamse gerechten.

Ook wat betreft belegde broodjes hebben we u erg veel te bieden

Aan belegde broodjes hebben we u ook al erg veel te bieden. Een broodje met kip kerrie, garnalen, saté bakkeljauw, rundvlees, dynamite, kerrie of rood vlees gaat er altijd in. Tenslotte hebben we u nog tal van heerlijke snacks te bieden. Probeer bijvoorbeeld onze heerlijke sate’s, telo met bakkeljauw of gebakken banaan. Surinaams eten in de omgeving van Venray is genieten van de heerlijke authentieke smaken.