Skip to content
Surinaams eten Venray

Surinaams eten Venray

Ben jij op zoek naar authentieke surinaamse gerechten in de omgeving van Venray? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Want nergens anders worden er verschillende Surinaamse gerechten met zoveel passie en zorg bereid als bij ons.

Authentieke Surinaamse gerechten

Surinaams eten in de omgeving van Venray betekent bij ons genieten van authentieke, Surinaamse gerechten. Denk hierbij aan roti, saoto soep of heerlijke belegde broodjes. U kunt er ook voor kiezen om deze gerechten bij u thuis te laten bezorgen.

Terugbelverzoek
Openingstijden

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
16:00 – 22:00
Woensdag:
16:00 – 22:00
Donderdag:
16:00 – 22:00
Vrijdag:
16:00 – 22:00
Zaterdag:
16:00 – 22:00
Zondag:
16:00 – 22:00

Genieten van alleen de beste roti gerechten

Surinaams eten in Venray betekent genieten van de allerbeste roti gerechten. We bieden u onder meer roti met kippenbouten, kipfilet, kerrie, terwijl u ook een extra roti plaat bij kunt bestellen en we u ook roti vega aan kunnen bieden. Daarnaast kunt u bij ons ook een keuze maken uit alleen de beste witte rijstgerechten. We serveren de beste witte rijst onder meer met rundvlees, kipfilet en kippenbout.

Probeer ook de nasi en bami gerechten als u kiest voor Surinaams eten in Venray

Proef en ervaar ook eens onze heerlijke nasi en bami gerechten. We bieden u de lekkerste bami of nasi met daarbij kippenbouten, kip ketjap, kippenbouten met rode saus en rode kipfilet. Daarnaast is ook de variant met rundvlees erg lekker. Of kiest u liever voor nasi of bami vega met ei? Probeer zeker ook eens onze rotirol of maak een keuze uit ons grote aanbod belegde broodjes. Neem een kijkje op onze menukaart. Al onze gerechten worden met zorg en passie bereid.

Surinaams eten bestellen in Venray

Naast roti en rijstgerechten, bieden wij ook diverse snacks aan. Denk hierbij aan: saté, telo met bakkeljauw, gebakken banaan, bara met als extra’s zakjes komkommer en zakjes met rode ui. Onze Surinaamse eten is authentiek en zeker de moeite waard. Wij weten zeker dat het niet bij die ene keer zal blijven. Dat weten we uit ervaringen van andere mensen die een keer komen eten! Bekijk onze reviews en hopelijk zien we u snel. Mocht u eten willen bestellen bij ons in Venray, dan kan dat ook!